Як написати листа коханому

Уміння грамотно і красиво викладати свої думки мають одиниці. Але якби це зупиняло закоханих, було б набагато нудніше жити.

Згадайте листи Тетяни Ларіної Онєгіну – скільки кохання вкладено навіть у прощальне послання. Якщо не знаєте, як написати листа коханому, головне — почніть, а думка потече по рядках, розповідаючи про ваші почуття.

Визначте тему листа коханому

Кожна розповідь має свою тему, вступну основну та заключну частину. Лист – це та сама розповідь від першої особи. Темами такої особистої розповіді можуть бути новини, визнання, прощання. Тема може залежати від ефекту, який ви хочете зробити на хлопця. У водній частині привітайте коханого, звернувшись на ім’я. Якщо ви близькі, напишіть ласкаве прізвисько, яким його називаєте лише ви. Це одразу надасть листа якогось інтимного характеру, і він відчує себе особливим. Поради щодо правильного написання сексуального листа можна прочитати тут https://pyrogiv.kiev.ua/yak-zhe-ya-tebe-xochu-svoїmi-slovami/.

Будьте конкретні

Це особливо важливо для листів, у яких вам треба повідомити якісь новини. Не потрібно розписувати все до найдрібніших подробиць – навчайтеся конспективно викладати суть справи. Інакше чоловікові чи хлопцеві буде нецікаво вже у процесі читання. Потім він зовсім закине його і не згадає, про що ви намагалися написати.

Нагадайте про потаємне

Щоб кохана людина сприйняла ваші слова більш емоційно, введіть у текст невелику історію з вашого спільного минулого, описавши, що ви тоді відчували. Напишіть, що досі пам’ятайте його запах, його дотик. Словом, викличте у ньому емпатію. Він повинен у всіх фарбах уявити ваш стан і те, що він відчуває до вас. Такими простими прийомами ви змусите його думати про себе, перебуваючи за тисячі кілометрів від вас.

Як написати листа коханому

Пишіть із почуттям

Намагайтеся описати коханому своє ставлення до тих чи інших подій, скажіть, що потрібна його підтримка. Не важливо, що сталося – радість чи горе. У будь-якому випадку ви хотіли б переживати це разом із ним.

Прикладіть сюрприз

Якщо ви хочете написати гарний лист на папері і відправити його в конверті, покладіть щось, що ще раз нагадає про вас. Це може бути нова фотографія, листочок бузку, біля якого ви раніше зустрічалися, відбиток губ, крапелька парфумів. Особливо це важливо, якщо хлопець у армії. Він носитиме ваш подарунок біля серця, зберігатиме під подушкою. Ви незримо будете бути поруч.

Прощальний лист

Ви думаєте, як написати коханому прощальний лист? Його сенс залежить від того, чи ви хочете повернути хлопця, або, навпаки, назавжди поставити крапку у відносинах. У першому випадку наголошуйте на тому хорошому, що між вами було. У жодному разі не пишіть, що жити без нього не можете, не загрожуйте і не благайте. Якщо мета листа – остаточно попрощатися, не залишайте жодної надії на повернення. Визнайте, що вам було добре, але тепер вам не по дорозі. Далі опишіть причину розлучення та попрощайтеся досить сухо.

Leave Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *