5 простих способів покращити поставу

Хороша постава – це одна з тих речей, яка ніколи не вийде з моди. Будь-яка людина, яка зустріла людину з ідеально рівною поставою, заздрила тому і мріяла досягти того ж. Ймовірно, він навіть намагався стояти і сидіти кілька днів рівно, а потім випадково повернувся до колишнього вигину хребта.

За словами клініки в Клівленді, правильна постава має на увазі тренування тіла, щоб стояти, ходити, сидіти і лежати в положеннях, коли найменше зусилля докладено для підтримки м’язів та зв’язок під час рухів чи занять спортом. Вона тримає кістки там, де вони мають бути, знімає навантаження на спину та захищає тіло від втоми. Це також має ключову роль у зовнішності. Ще більше про здоров’я ви дізнаєтеся відвідавши розвиваючий сайт.

Існує п’ять найкращих способів покращити поставу – і потрібно почати прямо зараз.

5 простих способів покращити поставу

Сніговий янгол

Ймовірно, ніхто не повторював цей рух з дитинства, але саме він є ключовим при нарощуванні необхідної м’язової маси. Слід лягати на підлогу вранці та ввечері та робити снігових ангелів протягом двох-трьох хвилин. Коли тіло стане гнучкішим, можна покласти під спину валик або рушник. Але треба бути обережним і припинити, якщо якийсь рух спричиняє біль чи дискомфорт.

Порожній гаманець

Хто-небудь помічав, що сумка дуже важка? Так трапляється через наявність усіляких дрібниць, мобільного телефону, щоденника, сонцезахисних окулярів та багато іншого. Необхідно відсортувати все, що щодня носиться з собою, або вибрати меншу сумку, щоб уникнути перевантаження. Якщо необхідно взяти з собою ноутбук, слід змінюватися руку, яка його несе, кожні 10-20 хвилин.

Заняття йогою

Подібно до рухів ангелів на снігу, деякі рухи йоги дійсно допомагають випрямити і подовжити спину. Слід почати з базових вправ, таких як положення ембріона, положення гори та положення мосту, які, як відомо, допомагають покращити поставу. Якщо є можливість, ці рухи варто повторювати кілька разів на день. Це допоможе вберегти тіло від судом та уникнути сутулості.

5 простих способів покращити поставу

Записатися на уроки вокалу

Це може звучати дивно, але основи правильної техніки співу вимагають, щоб учень стояв рівно з відкритими грудьми. Плюс бонусні бали для вивчення нового хобі.

Змінити робочий простір

Ймовірно, кожен проводив в офісі щонайменше 40 годин на тиждень. Зміна робочої обстановки – це ключ до допомоги тренування постави: опора для рук полегшує напругу, а вирішальним чинником є ​​стілець з опорним столом, встановлений потрібної висоті. Не важливо, наскільки гарний стілець, головне, що має тверду спинку.

Leave Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *